Internships spring 2022

Skal du i praktik til foråret?

ABOUT THE POSITION

Praktikperiode tilrettelagt efter din udvikling og uddannelsesprofil

Szpirt & Co. søger talentfulde praktikanter til at bistå vores konsulenter med at hjælpe vores klienter med enten kommunikation, public affairs eller forretningsudvikling.

Som Kommunikationspraktikant

Vil dine opgaver består i alt fra at hjælpe med strategiske kommunikationsopgaver og medieovervågning til skriveopgaver, branding, research, medieplanlægning, SoMe-opslag samt proaktivt pressearbejde med kontakt til nogle af Danmarks tungeste medier og redaktører.

Som Public Affairs praktikant

Vil dine opgaver bl.a. bestå i at hjælpe vores rådgivere med udarbejdelses af policy papers, arrangere og deltage i møder med embedsværk og politiske beslutningstagere samt varetage politiske interesser for vores klienter.

Som Business Development praktikant

Vil du bl.a. understøtte klientprojekter ved at konvertere kvalitative og kvantitative data til strategiske indsigter, udføre og præsentere komplekse markedsanalyser og hjælpe med at designe vindende forretningsstrategier m.v.

Du kommer til at have din dagligdag på vores kontor i Bredgade, hvor vi har en uformel stemning, højt til loftet, plads til nye ideer og et tæt samarbejde hele holdet imellem. Stillingen er ikke lønnet, men du vil modtage en månedlig erkendtlighed samt frokost i hele perioden. Vi er selvfølgelig indstillet på fleksibilitet i forhold til dine eksamener og andre studieopgaver.

Til gengæld for din store arbejdsindsats, kvitterer vi med at give dig et stort ansvar og indflydelse. Derudover vil vi gøre vores for, at du opnår nye kompetencer skræddersyet til dit uddannelsesforløb og dine langsigtede karrieremål gennem et løbende mentorforløb, hvor du understøtter vores seniorkonsulenter i deres leverancer til klienter.

Den ideelle kandidat

  • Er i gang med en videregående uddannelse inden for samfundsvidenskab, journalistik eller kommunikation, erhvervsøkonomi eller lignende.
  • Er komfortabel med at bestige stejle indlæringskurver, når vi beder dig om at sætte dig ind i en helt ny branche eller forretningsområder.
  • Mestrer grundlæggende, kommunikative discipliner på både dansk og engelsk.
  • Du staver fejlfrit, og forstår hvordan man bygger en tekst op, der fanger og fastholder læserens interesse.
  • Er struktureret, grundig, god til at holde styr på sine opgaver og deadlines, og tør at træffe selvstændige, velovervejede beslutninger.

Desuden er det en fordel, hvis du kan leve op til nogle af nedenstående

  • Du har indsigt i dansk og internationalt erhvervsliv, men specialviden er intet krav.
  • Du enten har erfaring fra politiske ungdomsorganisationer/interesseorganisationer eller har forståelse og interesse for det politiske spil.
  • Du evner at folde vores klienters visioner ud med stor troværdighed, og har flair for at italesætte relevansen og værdien af klienternes ydelser.

Om Szpirt & Company

Szpirt & Company er et dansk konsulenthus grundlagt i 2019, beliggende i Bredgade, der er specialiseret i at kombinere public relations, public affairs og forretningsudvikling. Vi henvender os til organisationer inden for en lang række sektorer, og leverer skræddersyede løsninger og rådgivning samt de nødvendige værktøjer, der skal til for at udvikle vores klienters forretninger. Szpirt & Co. er på kort tid blevet blandt de mest erfarne konsulenthuse inden for life science-området samt børsnoteringer, og vi arbejder for en lang række spændende klienter, fra landets største virksomheder til lovende opstartsvirksomheder i forskellige brancher og i flere lande. Hvis praktikforløbet går, som vi håber, og du falder godt til, vil der være mulighed for et fast studiejob efterfølgende.

Ansøgning

Vi søger praktikanter til forårssemestret 2022, i perioden fra februar 2022 til juli 2022.

Ansøgningsfristen er d. 28. okt. 2021 kl. 12.00. Samtaler vil blive afholdt løbende, hvorfor vi opfordrer til at søge så tidligt som muligt. Du bedes sende en kort ansøgning, dit CV, karakterudskrifter samt eventuelle anbefalinger til careers@szpirt.com.

Hvis du har spørgsmål til praktikstillingen eller Szpirt & Co., kan du kontakte Mads Anker Rasmussen på mar@szpirt.com eller +45 2320 5622.