Job listing

Ansvarsbevidst og udadvendt piccolo/piccoline søges til konsulenthus i hastig vækst

OM STILLINGEN

Vi søger en piccolo/piccoline til at hjælpe os med praktiske serviceopgaver, administrative processer samt events og indkøb. Den ugentlige arbejdstid forventes at være 15-20 timer. For den rette kandidat er der mulighed for 37,5 timer om ugen, og den rette medarbejder vil kunne vokse i stillingen.‍

Du kommer til at have din dagligdag på vores kontor i Bredgade, hvor vi har en uformel stemning, højt til loftet, plads til nye ideer og et tæt samarbejde hele holdet imellem.

To dage er sjældent ens i Szpirt & Company, og vi forventer derfor, at du ikke er bange for at lære nyt og løse mange forskelligartede opgaver. Derudover forventer vi, at du er omstillingsparat, robust, har pondus og kan håndtere flere opgaver samtidig uden at miste overblikket.

Opgaver og arbejdsområder

Som piccolo/piccoline har du ansvar for, at vores faciliteter fremstår præsentable, og at vores gæster mødes med et smil, også når tempoet er højt. Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af:

  • Mødeforplejning, modtagelse af gæster, servering og afrydning.
  • Daglig oprydning og let rengøring.
  • Daglig håndtering af vores frokostordning, herunder indkøb samt klargøring af maden.
  • At sørge for pæne og ryddelige fællesområder inde som ude.
  • Diverse ad-hoc opgaver.

Den ideelle kandidat

  • Er punktlig og dedikeret til arbejdet.
  • Har gå-på-mod, godt humør, er serviceminded og energisk.
  • Er grundig og ansvarsfuld.
  • Er struktureret og organiseret, og kan holde hovedet koldt – også i travle perioder.
  • Er fleksibel ift. arbejdstid.

Om Szpirt & Company

Szpirt & Company er et dansk konsulenthus grundlagt i 2019, beliggende i Bredgade i København. Vi er specialiseret i at kombinere politisk interessevaretagelse, strategisk kommunikation og forretningsudvikling. Vi henvender os til virksomheder og organisationer inden for en lang række sektorer, og vi leverer skræddersyede løsninger og rådgivning samt de nødvendige værktøjer, der skal til for at udvikle vores klienters forretninger.

Szpirt & Company er på kort tid blevet blandt de mest erfarne konsulenthuse inden for life science-området samt børsnoteringer, og vi arbejder for en lang række spændende klienter; fra landets største virksomheder til lovende opstartsvirksomheder, i forskellige brancher, og på tværs af kontinenter. Vi er en virksomhed i vækst både i Danmark og i udlandet, og vi har gode udviklings- og karrieremuligheder for den, som vil yde en særlig indsats.

Ansøgning

Ansøgningsfristen er d. 25. maj. Samtaler vil blive afholdt løbende, hvorfor vi opfordrer til at søge så tidligt som muligt. Du bedes sende en kort ansøgning vedhæftet CV samt eventuelle anbefalinger til careers@szpirt.com.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller Szpirt & Company, kan du kontakte Mads Anker Rasmussen

mar@szpirt.com
+45 2320 5622