Job listing

Energisk Office Manager søges til konsulenthus i hastig vækst

OM STILLINGEN

Vi søger en piccolo/piccoline til at hjælpe os med praktiske serviceopgaver, administrative processer samt events og indkøb. Den ugentlige arbejdstid forventes at være 15-20 timer. For den rette kandidat er der mulighed for 37,5 timer om ugen, og den rette medarbejder vil kunne vokse i stillingen.

Du kommer til at have din dagligdag på vores kontor i Bredgade, hvor vi har en uformel stemning, højt til loftet, plads til nye ideer og et tæt samarbejde hele holdet imellem.  

To dage er sjældent ens i Szpirt & Company, og vi forventer derfor, at du er omstillingsparat, robust, har pondus og kan håndtere flere opgaver samtidig uden at miste overblikket. Arbejdet omfatter både personlig assistent opgaver og økonomi-, regnskabs- og HR-opgaver.

Opgaver og arbejdsområder

Som Office Manger vil dine primære arbejdsopgaver bestå af:

 • At være personlig assistent for vores adm. direktør og støtte i opgavestyring- og opfølgning.
 • Koordinering og dialog med samarbejdspartnere og ledelse.
 • Koordinering af e-mails og kalendere samt at have styr på årshjulet.
 • Økonomi-opgaver såsom fakturering og diverse HR-relaterede opgaver.
 • At være ansvarlig for interne og eksterne events samt større indkøb.
 • At være ansvarlig for ledelsesmøder, herunder at lave dagsorden, referater og opfølgning.

Den ideelle kandidat

 • Har relevant erfaring fra tilsvarende stilling(er).
 • Er selvstændig, omhyggelig og har et godt overblik.
 • Har gå-på-mod, godt humør, er serviceminded og energisk.
 • Er superbruger med hensyn til IT og systemer.
 • Er struktureret og organiseret, og kan holde hovedet koldt – også i travle perioder.
 • Taler og skriver flydende dansk og engelsk.

Om Szpirt & Company

Szpirt & Company er et dansk konsulenthus grundlagt i 2019, beliggende i Bredgade i København. Vi er specialiseret i at kombinere politisk interessevaretagelse, strategisk kommunikation og forretningsudvikling. Vi henvender os til virksomheder og organisationer inden for en lang række sektorer, og vi leverer skræddersyede løsninger og rådgivning samt de nødvendige værktøjer, der skal til for at udvikle vores klienters forretninger.

Szpirt & Company er på kort tid blevet blandt de mest erfarne konsulenthuse inden for life science-området samt børsnoteringer, og vi arbejder for en lang række spændende klienter; fra landets største virksomheder til lovende opstartsvirksomheder, i forskellige brancher, og på tværs af kontinenter. Vi er en virksomhed i vækst både i Danmark og i udlandet, og vi har gode udviklings- og karrieremuligheder for den, som vil yde en særlig indsats.

Ansøgning

Ansøgningsfristen er d. 25. maj. Samtaler vil blive afholdt løbende, hvorfor vi opfordrer til at søge så tidligt som muligt. Du bedes sende en kort ansøgning vedhæftet CV samt eventuelle anbefalinger til careers@szpirt.com.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller Szpirt & Company, kan du kontakte Mads Anker Rasmussen

mar@szpirt.com
+45 2320 5622